Grup Yorum'a destek çığ gibi

26 Kasım’da Çağlayan Adliyesi’nde görülecek davada yargılanacak olan Grup Yorum’a destek için hazırlanan videoda “26 Kasım’da her yerde Grup Yorum dinleyelim” çağrısı yapıldı.

İSTANBUL - 14 Eylül'de Adli Tıp Kurumu önünde İbrahim Çuhadar'ın cenazesini almak için beklerken darp edilerek gözaltına alınan ve 18 Eylül'de konutu terk etmeme cezası verilen Grup Yorum'un solisti Selma Altın ile keman sanatçısı Ezgi Dilan Balcı de yer aldığı dava 25 Kasım'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.

25 Kasım'da görülecek dava öncesi Ezel Akay, Niyazi Koyuncu, Pınar Aydınlar, Ruhan Mavruk, Haluk Çetin, Bilgesu Erenus, Adile Yadırgı, İsmail Hakkı Demircioğlu ve İbrahim Karaca'nın yer aldığı videoda Grup Yorum üyelerine destek olmak için "25 Kasım'da Grup Yorum dinleyelim" çağrısı yapıldı. Grup Yorum üyelerinin toplamda 110 yılla yargılanması videoda "Sizlerin 110 yıl boyunca Grup Yorumu dinlemenizi engellemeye çalışıyorlar" ifadesiyle yer buldu.

Ne Olmuştu?

14 Eylül'de Adli Tıp Kurumu önünde İbrahim Çuhadar'ın cenazesini almak için beklerken darp edilerek gözaltına alınan ve aralarında Grup Yorum'un solisti Selma Altın ile keman sanatçısı Ezgi Dilan Balcı'nın de bulunduğu 22 kişi'den sekizi 18 Eylül'de tutuklandı. Hakkında soruşturma açılan Altın ve Balcı'nın da aralarında bulunduğu 11 kişiye konutu terk etmeme cezası verildi. 14 Kasım'da ev hapsi cezasına itiraz dilekçesi verildi. BİANET

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum