Gergerlioğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Sen önce soyadımı doğru yaz

Gergerlioğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Sen önce soyadımı doğru yaz

Bahçeli’nin ‘yatağı ile beraber Meclis’in kapısının önüne koyulması mümkündür’ sözlerine Gergerlioğlu’ndan yanıt, ’Sen önce soyadımı doğru yaz!’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Meclis’teki “Adalet Nöbeti” eylemini hedef gösteren sözlerine 4 gündür oturma eyleminde olan Ömer Faruk Gergerlioğlu yanıt verdi. Gergerlioğlu, “Sözlerini aynı şekilde ona iade ediyorum. Ben insan hakları savunucusuyum, kimseye hakaret etmem” dedi. 

Gergerlioğlu’nun Bahçeli’nin tweetine yanıtı şu şekilde:

“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli benim meclisten çıkarılmamı istemiş. Ben haksız bir şekilde vekilliği düşürülmüş bir insanım ve insanların vicdanına sığınıyorum. Bu kararı kendisi veremez ve hiç kimseye de talimatta bulunamaz. O bir şey yapacaksa benim 2 buçuk yıllık milletvekili hayatımda hep söylediğim ve sustukları Uygur Türkleri konusuna bir bakıversinler. Tek kelime edemedikleri Çin devletine bir kelime ediversin. Ben Uygur Türkleri konusunda ben mecliste MHP'nin samimiyetsiz tavrını da ortaya çıkarmış biriyim. Bundan dolayı da vekilliğime böylesine bir saldırı yapıldı. Son hatırlatmam tweet atacaksanız soyadımı doğru öğrenin. Bunu bile öğrenmeden atıyorsanız diye diyecek fazla lafım yok.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum