Gergerlioğlu: Ahmet Hakan'ı aradım telefonumu açmadı

Gergerlioğlu: Ahmet Hakan'ı aradım telefonumu açmadı

"Bir gazeteci çarpıcı gerçekleri merak eder, kaçmaz diye bilirdim"

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, çıplak arama iddialarını gündeme getirdikten sonra 'FETÖ’cülerin çıplak arama iddiaları etkili olamıyor' başlıklı bir yazı yazan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın telefonlarına yanıt vermediğini söyledi. 

Twitter hesabından açıklama yapan Gergerlioğlu, "Çıplak arama konusunda yazı yazdıktan sonra Sn. @ahmethc’ı aradım, telefonumu açmadı. Oysa kendisine gerçekleri anlatacaktım. Bir gazeteci çarpıcı gerçekleri merak eder, kaçmaz diye bilirdim. Her zaman aramasına açığım, ona çok okunacak gerçek olaylar anlatacağım. Gerçek önemlidir” dedi.

Gergerlioğlu'nun Uşak’ta gözaltına alınan 30 üniversite öğrencisi kadının çıplak aramaya maruz kaldığını açıklamasının ardından Ahmet Hakan 22 Aralık 2020’de şöyle yazmıştı:

“Bütün bir Türkiye, artık şunları çok iyi anladı: FETÖ’cülük, bir aldatma ve kandırma hareketidir. Başı, ortası ve sonu sinsilik üzerine bina edilmiştir… Öyle inandırıcı yalan söylerler ki... Saf gibi aldanırsın. Öyle etkileyici rol yaparlar ki... 'Acaba' mı dersin. Yukarıdan bir emir alırlar, hepsi aynı yalanı söyler. Tarihte hiç görülmemiş bir senkronize yalan örgütüdür bu.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum