Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Keskin, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Keskin, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yaklaşık 2 yıldır Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten ve birçok başarılı projeye imza atan Sami Keskin, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yeni görevi ile ilgili Yüksekova Haber'e açıklama yapan Keskin 2 yıl boyunca birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, "Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevim boyunca kurumun tüm personeli ile Yüksekova halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmenin yarışı içerisinde olduk. Özellikle bu görevim süresince desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit'e şükranlarımı sunarım. Hayata geçirmek istediğimiz her projede bize ön ayak oldu, yolumuzu açtı. Allah kendisinden razı olsun. Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcılığı'nı bana layık gören yine devlet büyüklerimize teşekkür ederim. Sorumluluktan hiçbir şekilde kaçmayan birisiyim. Yüksekovamız için hangi görev verilirse layıkı ile yerine getirebilmek için elimden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırım" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum