Gelecek Partisi'nin Yüksekova İlçe Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi'nin Yüksekova İlçe Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi Yüksekova İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Nevzat Dalar yeniden ilçe başkanı oldu.

İlçedeki Milano İş Merkezinde bulunan Terrace House Cafe'de yapılan kongreye, Gelecek Partisi Hakkari İl Başkanı Hamit Duran, Şemdinli İlçe Başkanı Nevzat Ekici, il ve ilçe başkan yardımcıları ile teşkilat yöneticileri katıldı.

Seçim öncesi kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Hamit Duran, “Gerek yerel yönetim gerek mevcut iktidardan insanların bıktığı ve yeter dediği bir dönemde biz bu iktidara talip olarak bu yola çıktık. Bu iktidara sahip olmamız içinde şu anda sizinle beraber bu yolu katmamda büyük bir gurur duyuyorum. İnşallah kısa bir dönem içerisinde, önümüzdeki seçimlerde iyi bir yol kat ederek güzel bir yere geleceğimizi ummuyorum. Gelecek bütün nesillerimiz için 83 milyon insanımız için hayırlara vesile olacağını Allah’tan umut ederim.” dedi.

Konuşmanın ardından tek liste ile girilen kongrede mevcut başkan olan Nevzat Dalar, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Başkan Dalar, “İki ay önce bize bir emanet hediye edildi. Biz o emaneti layıkıyla taşımaya çalıştık. İlçemizin kurucu başkanı olarak ilçemizde hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya ve çalışmalara başladık. Gelecek Partisi olarak, Hakkari ve ilçe teşkilatlanmasını güçlü bir şekilde tamamladık. Şimdi Yüksekova 1. Olağan Kongremizi yapacak güce eriştik. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

basliksiz-7-003.jpg

basliksiz-9.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum