Gazeteci Ömer Oğuz'a ödül

Gazeteci Ömer Oğuz'a ödül

Yüksekova Haber Gazetesi Muhabiri Gazeteci Ömer Oğuz'un Taraf gazetesinde yayınlanan 'Karda Yaşam Savaşı' başlıklı fotoğrafı medya etik ödülüne layık görüldü.

ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Medya Etik Konseyi'nce bu yıl 3.'sü düzenlenen 2012 Medya Etik Ödüllerini kazananlar belli oldu. Yazılı Basın Haberciliği kategorisinde, Etik Ödülüne "Karda Yaşam Savaşı" fotoğrafı ile Gazeteci Ömer Oğuz layık görüldü.

2012 yılı Medya Etik Ödülleri 6 kategori ve 29 dalda toplam 38 gazeteciye verildi. Ödül töreni 18 Nisan'da Fatih Ali Emiri Efendi konferans salonunda yapılacak.

Medya Etik Ödülleri 2012 yılı içinde Yazılı Basın (Gazete-Dergi), Televizyon, Radyo, Haber Ajansçılığı, Yerel Medya ve İnternet haber sitelerinde yer alan yayınlara verildi. Medya Etik Ödülleri 6 kategori ve 29 dalda (alt başlıkta) toplam 38 gazeteciye verildi.

Abdurrahman Şen, Mehmet Atalay, Hakan Sarıhan, Nevzat Bayhan, Erkam Tufan Aytav, Mehmet Şeyho, Zeki Gümüş, Hüseyin Gökçe, Nejat Sezik, Nuh Gönültaş, Fatih Karaca, Ünal Tanık, Servet Engin ve Hakan İnce'den oluşan ödül kurulu, kurumsal ve şahsi başvuruların yanı sıra MEKYK ve MEK Ödül Kurulu üyelerinin tekliflerinin değerlendirildiği toplantılar sonucu, ödül kazanan gazetecileri belirledi.

ÖMER OĞUZ’A YAZILI BASIN FOTOĞRAF ETİK ÖDÜLÜ

Yüksekovalı Gazeteci Ömer Oğuz, ''Karda Yaşam Savaşı'' başlıklı fotoğrafı ile Yazılı Basın Dalında Fotoğraf Etik ödüle layık görüldü. Oğuz ödülünü 18 Nisan'da İstanbul'da Fatih Ali Emiri Efendi konferans salonunda düzenlenecek olan ödül töreninde alacak.

İşte Oğuz'un ödül kazanan fotoğrafı:

omerfoto.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum