Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye ‘4 yıldız’ göndermesi

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye ‘4 yıldız’ göndermesi

Galatasaray, Fenerbahçe'nin maç sonu paylaşımına cevap verdi ve, "Doğru logo kullanımı ile maç sonucu görselini sizin için yeniden hazırladık. Rakibe saygı, kendine saygı!" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'yi 1-0 yendi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, sosyal medya hesabından maç sonucu "MS | 0-1" yazısıyla bir görsel paylaştı. Sarı-lacivertlilerin paylaştığı görselde iki takımın da yıldızsız logoları kullanıldı.

Sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlilerin yaptığı bu paylaşımı alıntılayarak, "Doğru logo kullanımı ile maç sonucu görselini sizin için yeniden hazırladık. Rakibe saygı, kendine saygı!" dedi.

Galatasaray'dan 'Veni Vidi Vici' paylaşımı

Galatasaray ayrıca Fenerbahçe derbisinin ardından sosyal medya hesabından 'Veni Vidi Vici' (Geldik, gördük, yendik) paylaşımı yaptı.

Mücadele sonrasında Galatasaray, sosyal medya hesabından Julius Sezar, 'Veni vidi vici' sözünü de paylaştı.

Geçtiğimiz sezonki derbi maçı öncesi Fetih Suresi'ni okuyan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bu derbi öncesinde de Sezar’ın 'Veni vidi vici' sözlerini söylemişti.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.