Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Galatasaray 23. şampiyonluk kupasına, derbinin ardından sahasında düzenlenen törenle kavuştu. Fubolcular, teknik heyet ve yöneticiler zaferin coşkusunu taraftarla birlikte yaşadı.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray kupasına kavuştu.

Galatasaray'ın Nef Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından saha içinde platform kurulurken, Doğu Tribünü'ne asılan perdeye projeksiyon cihazıyla Galatasaray'ın simgesi aslan animasyonu yansıtıldı.

Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek platforma davet edildi.

Genç oyuncuların sahneye çıkmasıyla devam eden kutlamada ismi anons edilen futbolcular, seçtikleri şarkı eşliğinde taraftarın önüne çıktı. Yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da çocuklarıyla birlikte kutlamaya dahil oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Atakaş Hatayspor'un ligden çekilmesiyle Galatasaray'a katılan Samuel Adekugbe, gözyaşları içinde seremoniye çıktı.

Şampiyonluk kutlamasında, geçen yıl trafik kazasında vefat eden milli futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı.

Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, giydikleri forma ve seçtikleri parçalarla bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Ahmet Çalık'ı andı.

Futbolculardan Bafetimbi Gomis, şarkıcı Aleyna Tilki ile platforma çıktı.

Kutlamaya son olarak çıkan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'ye, ise şarkıcı Simge Sağın eşlik etti.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden alarak havaya kaldırdı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Graeme Souness'in de katıldığı kutlamada, şarkı Kenan Doğulu da sahne aldı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.