Fizyolife Fizik Tedavi Yüksekova’da açıldı

Fizyolife Fizik Tedavi Yüksekova’da açıldı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ‘Fizyolife Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi' yapılan törenle açıldı.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Oslo Otelin karşısında bulunan Murat Dara Office 4. katında hizmete açılan ‘Fizyolife Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi' isimli iş yerinin açılış törenine; Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç,  Esendere Eski Belediye Başkanı Hurşit Altekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından katılımcılar iş yeri sahibine başarı dileklerinde bulundu. Fizyoterapist Dündar Altekin, "Sağlık sektöründe fizik tedavi anlamında biraz özel bir şeyler yapalım dedik, halkımıza Yüksekova’ya yakışır bir şey olsun. İnsanlar buradan dışarıdaki illere gideceğine kendi memleketlerinde fizik tedavi ihtiyaçlarını giderebilsinler diye, özel bir kurum açtık. Fizik tedavide ki mantık zaten ilaçsız tedavidir. Manuel terapi ve sağlıklı yaşam merkezi olduğu için fazla cihaz kullanmadan genelde elle tedavi yapıyoruz. Hacamattır, manuel terapidir, kuru iğnelemedir, akupunktur ve bantlama bu şekilde güzel tedavi yöntemlerimiz var. Zaten egzersiz reçetelerimiz olsun fizik tedavi egzersizlerimizin yanında bunları da ekstra sonuca yönelik olarak kullanıyoruz" dedi. 

Açılış töreni verilen kokteyl ile sona erdi.

h1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum