Ferhat Tunç: Geceyi geçirdik, konuyu öğreneceğiz

Ferhat Tunç: Geceyi geçirdik, konuyu öğreneceğiz

Ferhat Tunç'tan gözaltı açıklaması: Soruşturmanın konusunun ne olduğunu öğreneceğiz.

Sanatçı Ferhat Tunç, hakkında Diyarbakır’da yürütülen bir soruşturma kapsamında, Almanya’dan geldiği Atatürk Havalimanı’nda dün gece gözaltına alındı. Havalimanı emniyet şube müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Tunç, bu sabah Bakırköy Adliyesi’ne getirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece uçakla Almanya’dan gelen Ferhat Tunç hakkında, pasaport işlemleri sırasında Diyarbakır’da yürütülen bir soruşturma kapsamında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Tunç, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Tunç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Tunç, Twitter hesabından “Almanya’dan gelirken ‘aranıyorsun’ dediler. Havaalanında gözaltı işlemi yapılıyor” paylaşımında bulundu.

‘DİYARBAKIR’DA AÇILAN SORUŞTURMANIN KONUSUNUN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLACAĞIZ’

Cumhuriyet’in haberine göre, adliyeye getirilen Tunç, “Dün Almanya’dan geldim. Giderken bir sorun yaşamadım. Ama dün gelirken saat 11’de ‘Aranıyorsun’ dediler ve geceyi gözaltında geçirdik. Şimdi buradayız. Diyarbakır’da açılan soruşturmanın konusunun ne olduğunu öğrenmiş olacağız. Yani avukat arkadaşlarla birlikte öğrenmiş olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.