Fenerbahçe Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı

Fenerbahçe Spor Kulübü yeni yönetimini seçiyor. Seçimlerde oy kullanımında rekor kırıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ikinci gününde oy verme işlemi tamamlandı.

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, “Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere” dedi. Ülker Stadyumu’ndaki Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, “Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere” şeklinde konuştu. Aziz Yıldırım ile ilgili bir soru üzerine de Koç, “Aziz Yıldırım’a kızgın değilim, o benim başkanım” ifadelerini kullandı.

Ülker Stadyumu’nda gerçekleşen genel kurulda üyeler saat 10.00’da oy vermeye başladı. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım, oyunu 16.50 sıralarında, 36 numaralı sandıkta kullandı. Yıldırım’ın oy pusulasını sandığa kızı Yaz Yıldırım attı. Yıldırım basın mensuplarına ailesiyle birlikte poz verirken, “Herkese hayırlı olsun” dedi. Ali Koç ise 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Sandıklar, saat 17.00’de kapandı ve oy verme işlemi sona erdi.

16 BİN KİŞİ OY KULLANDI

Saat 15:00 itibariyle 16 bin kişi oy kullanma işlemini tamamladı. Fenerbahçe’de daha önce bir seçimde kullanılan en çok oy, 3 Kasım 2013’te kullanılan 9380 oydu. O seçimde Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’a karşı 6821 oy almıştı.

RENKLER BELLİ OLDU 

Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yarışacağı seçim öncesinde oy pusula renkleri de belli oldu… Ülker Stadı’nda dün yapılan kongrenin ilk gününde Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün davetiyle Yıldırım adına Şekip Mosturoğlu, Koç adına da Semih Özsoy kürsüye gelerek kullanılacak oyların rengini belirlediler. Buna göre sarı pusula Aziz Yıldırım, beyaz pusula da Ali Koç oldu.

4 BAĞIMSIZ ADAY

Fenerbahçe’nin dün başlayan kongresinde sürpriz adaylar çıktı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç listelerini divan başkanlığına teslim etti. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un adaylığından başka, listelere ek olarak 4 üye daha bağımsız aday olarak müracaat yaptı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.