Fenerbahçe, Diego Reyes'le sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Diego Reyes'le sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Diego Reyes'le sözleşme imzaladı. Reyes, Fenerbahçe forması giyen ilk Meksikalı futbolcu oldu.

Fenerbahçe, Porto’da forma giyen savunma oyuncusu Diego Reyes’i transfer etti. Reyes’in kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Sözleşmenin detayları hakkında ise bilgi verilmedi.

Fenerbahçe’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “Meksikalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Diego Reyes kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Kendisine çubukluya hoş geldin diyoruz” ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLAN İLK MEKSİKALI

Reyes, sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu. Diego Reyes, “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun da bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım ve bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin transfer ettiği ilk Meksikalı futbolcu olan Reyes, “Burada forma giyen ilk Meksikalı futbolcu olduğum için çok mutluyum. Bana güvendiler ve böyle bir ilke imza attığım için gurur duyuyorum. Umuyorum ki böylece bir kapı açılmıştır ve benden sonra da diğer Meksikalı oyuncular buraya gelir” diye konuştu.

COMOLLİ: BÖYLE BİR OYUNCUYA İMZA ATTIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Reyes’i transfer ettikleri için mutlu olduğunu söyledi. Comolli, “Çünkü kendisi savunmada, hem sol stoperde hem sağ stoperde hem de gerektiğinde defansif orta saha pozisyonunda oynayabiliyor. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesine de sahip bir oyuncu. 65 kez de milli formayı giymiş ve önemli liglerde oynamış bir futbolcu Diego Reyes. Böyle bir oyuncuya imza attırdığımız için gerçekten çok mutluyum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.