Fazıl Say: Bakanı bilmem ama ben kendimi yalnız hissediyorum

Fazıl Say: Bakanı bilmem ama ben kendimi yalnız hissediyorum

Fazıl Say, canlı yayına çıkan Soylu'nun ardından hissettiklerini yazdı.

Piyanist Fazıl Say, dün akşam Habertürk ekranına çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına tepki gösterdi. Soylu’ya yöneltilen "Kendinizi yalnız hissediyor musunuz?" sorusunu eleştiren Say; “Bakanı bilmem ama ben kendimi yalnız hissediyorum” dedi.

Peker'in kendisi hakkında ortaya attığı iddialara yönelik soruları cevaplaması beklenen Soylu, yaklaşık üç saat boyunca birçok konu hakkında konuştu. Sosyal madyada Soylu'nun cevaplaması gereken soruları cevaplamadığına yönelik yüzlerce eleştiri paylaşımı yapılırken, gazeteciler de beklenen soruları soramadıkları gerekçesiyle tepki aldı. 

Say, sosyal medya hesabından "Dünkü programdan arda kalan hislerim" notuyla yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Dün HT'deki programda Bakan Soylu, hiç kimseyi ilgilendirmeyen, sıkıcı, uzun cevaplar ve kendini övmecelerce 3 saat geçirdi. Hiçbir soruya cevap vermedi, hatta kaale bile almadı.. Güya.. Gazeteciler, akıl ile ve ters köşe vuruşlar ile, onun ‘başka konu anlatma’ taktiğini bozmayı deneyemediler bile."

“Bir noktada 'Kendinizi yalnız hissediyor musunuz?’ sorusu oldu, o an kendimi düşündüm, Bakanı bilemedim ama ‘ben hissediyorum’ kardeşim; olan biteni seyreden 85 milyon insanın yalnızlıklarıdır, hatta çaresizliğidir...

Filler ve çimen çağı demek!!

Bir vatandaş olarak, üzülmemek elde değil."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.