Fatih'te 2 kişi evde ölü bulundu

Fatih'te 2 kişi evde ölü bulundu

İstanbul Fatih'teki apartman dairesinde bir kadın ve erkek ölü bulundu. Soba zehirlenmesi üzerinde duruluyor.

Fatih Saraç İshak Mahallesi Mollabey Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın 2. katında oturan 40 yaşlarında biri kadın iki kişinin kaldığı evden uzun süre çıkan olmaması ve ses gelmemesi üzerine, apartman sakinleri durumdan şüphelendi.  Durum polis ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleriyle gelen polis, iki kişinin evde öldüğünü belirledi.

Apartman sakini Osman Karavaş “Ben bu binada oturuyorum. Birinci kattaki komşum burada biri kadın iki kişinin öldüğünü söyledi. Biri Bangladeşli biri Nepal, Tüpten mi zehirlendi? Ne olduğu belli değil araştırılıyor. Ben gördüm cesetleri. Ön taraf ayakkabıcı arkada tarafta da onlar kalıyormuş” dedi.

Hayatını kaybeden kişilerin tüplü sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü değerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.