Fatih Portakal: 20 yıllık Erdoğan büyüsü bozuldu, seçmen '128' diyecek

Fatih Portakal: 20 yıllık Erdoğan büyüsü bozuldu, seçmen '128' diyecek

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından erken seçim tartışmalarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından erken seçim tartışmalarına ilişkin yaptığı paylaşımda, "20 yıllık Erdoğan büyüsü bozuldu" vurgusu yaparak, yurttaşların artık iktidarın ve çevresinin lüks yaşantısına kayıtsız kalmadığını söyledi. Portakal, "Erken veya zamanında bir seçim de olsa seçmen '128' diyecek" ifadelerini kullandı.

Portakal paylaşımında, "20 yıllık Erdoğan büyüsü bozuldu. Ekonomik buhran içindeki yurttaş, yönetenlerin, yakın çevrelerinin, ayrıcalıklı isimlerin lüks yaşamını görünce kayıtsız kalamıyor. Namaz, Kur'an tilavetinin artık oyları arttırmak için yeterli olmayacağı aşikar! Din üstünden siyaset de işe yaramaz" ifadelerini kullandı. 

frxzjoxvfop92zxd44rdenhyiz6jofx5g0sfnrrm.png

'SEÇMEN '128' DİYECEK'

Portakal ayrıca "Erken veya zamanında bir seçim de olsa seçmen '128' diyecektir. Görünen bu kadar net. Ben ne düşüneyim, yönetenler düşünsün" ifadelerine paylaşımında yer verdi. 

lcokfhij1wz9lfsv6pwb2b2xljthab0hv6awta3r.png

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.