Fatih Keskin’in evine saldırı: 3 kişi gözaltına alındı

Fatih Keskin’in evine saldırı: 3 kişi gözaltına alındı

Hakkari Valiliği Hakkari Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine yapılan saldırı ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Hakkari'den 20 kilometre uzaklıktaki Durankaya beldesinin Belediye Başkanı Fatih Keskin'in kent merkezinde bulunan Gazi Mahallesi'ndeki iki katlı evine saldırı düzenlendi. Keskin'in evine saat 19.30 sıralarında ses bombası atıldı. Başkan Keskin'in karşılık vermesi üzerine kısa süreli silah sesleri duyuldu. Saldırıda yaralanan olmadı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

Hakkari Valiliği olayın ardından 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. 

Valilik açıklamasında, "24.09.2017 günü saat 19.50 sıralarında İlimiz Merkez Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin'in ilimiz merkezinde bulunan ikametinin bahçesine açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından ses bombası atılmıştır. Olay anında kendisine koruma olarak görevlendirilen güvenlik korucuları tarafından havaya uyarı atışı yapılmış ve meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır. Olay bölgesine sevk edilen güvenlik güçlerimiz tarafından bölgede şüpheli tavırlar sergileyen 3 şahıs gözaltına alınmış olup, gerekli işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla TEM Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.