Fake Numara ile Sms Onay

Fake Numara ile Sms Onay

Fake Numara kullanmak sureti ile başta WhatsApp, Facebook, WeChat, Viber, KakaoTalk, Gmail gibi uygulamalar olmak üzere birçok sosyal medya platformu için onay almak mümkün hale geldi.

İnternet üzerinden hizmet veren birçok firma tek kullanımlık sms hizmeti sunmakta ve bu geçici telefon numaralarının kullanılabilmesine müsaade etmektedir. Bu şekilde satılan numaralar fiziki olarak kullanımı olmayan ancak Sanal Numara olarak kullanıma müsait olan numaralardır.

Kişisel verilerin istenmeyen kişilerin eline geçmesini önlemek amacı ile oldukça sık kullanılmaya başlayan bu yöntem sosyal mecradaki tehlikelerden korunmaya amaçlamaktadır. Bu tür numaralar bir defa kullanılmak üzere alınmakta ve işlemleri bittikten sona kullanılamaz duruma gelmektedir. Sahte numara kullanılması sonucu yapılan abonelikleri ise üyelik devam ettiği sürece kullanmak mümkündür.

Fake Numara Alma işlemi yapan bir takım ücretsiz platformlarda mevcuttur. Ancak bu tür işlemlerde asıl amaç kişisel güvenliğin korunmasıdır. Bu nedenle işlem yapılacak yerler ve satın alma işlemleri ile ilgili hususlara dikkat edilmesi gerekir. Sahte numara almak suretiyle abone olunmak istenen platforma üye olmak sms üzerinden yapılmaktadır. Alınan telefon numarası üzerine gönderilen bir onay kodu neticesinde abonelik işlemi gerçekleşir. Yani satın alınan tek kullanımlık telefon numaraları karşı tarafı aramaya açık değildir. Tek amacı satın alınan numaraya ait onay kodu alabilmektir.

Adım Adım Fake Numara ile Mobil Onay

Neredeyse tüm insanlar tarafından kullanılmaya başlanan sosyal medya platformlarını güvenli bir şekilde kullanmak için tek kullanımlık sms'ler oldukça ideal olmaktadır. Açtıkları hesapları güvenli bir şekilde ve kişisel bilgilerini saklayarak kullanmak isteyen kullanıcılar tek kullanımlık Mobil Onay kodu ile abonelik yapmak zorundalar. Abone olunacak sosyal medya platformlarında tek kullanımlık onay kodlarının kullanılması şu şekilde gerçekleşir;

  • Kişisel verilerin gizliliğine önem veren kişiler kendilerine ait cep telefonu bilgilerini kullanmadan bir abonelik işleme yapmak istiyorlar ise buna uygun bir satış platformu bulmak zorundalar. Burada önemli olan satın alma işlemi yapılacak olan platformun güvenilir olmasıdır.
  • İlgili platform bulunduktan sonra sms onay hangi sosyal medya platformunda kullanılacak ise buna yönelik bildirimler ilgili firmaya yapılmalı ve buna göre bir numara satın alma işlemi yapılmalıdır.
  • Tek kullanımlık numaralar yurt dışından numaralar olup Türkiye içinden numara alınmaması son derece yerinde olacaktır.
  • Alınacak numaralar üzerinden herhangi bir yeri aramak veya mesaj göndermek mümkün değildir. Bu numaralara sosyal medya mecraları tarafından doğrulama kodları gönderilebilir.
  • Abone olunmak istenilen sosyal medya platformu tarafından adınıza gönderilen doğrulama kodunu tek kullanımlık numara üzerinden aldıktan sonra gelen kod ilgili yere girilir.
  • Mobil Onay kodu abone olunan sosyal medya platformuna girildikten sonra abonelik işlemi gerçekleşir.
  • Bu aşamadan sonra tek kullanımlık numaraya ait hizmet tamamlanmış olur ve tekrar kullanmak mümkün olmaz.

Mobil Onay Kodu

Sosyal medya platformlarının abonelik işlemleri sms kodları ile teyit şeklinde yapılır. Neredeyse tüm sosyal medya ve dijital platformlar bu şekilde bir uygulama ile kullanıcıların doğruluğunu teyit eder. Yaygın olarak kullanılan bu yöntemde abone olmak oldukça kolay gerçekleşir. Ayrıca abone olunan sosyal medya platformları tarafından kişisel verilerin kullanımının da önüne geçilir.

Sanal Numara Alma sanal dünyanın bir takım kötü durumlarından da koruma sağlar. Özellikle son zamanlarda ortaya çıkan oldukça büyük bilgi sızmaları insanları tedirgin etmektedir. Güvenilir olarak kabul edilen birçok büyük sosyal medya platformları zaman zaman kişisel verilerin çalındığına dair açıklamalar yapabilmektedir. Bu tür durumlardan uzak kalmak ve aynı zamanda takip etmek istenilen sosyal mecrayı da takip etmek için en uygun yol tek kullanılmak sms onaylarını kullanarak abonelik oluşturmak olacaktır.

Tek kullanımlık numara alma ve nasıl kullanılacağı ile ilgili olarak detaylı bilgi almak için https://smsonay.org internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.