ETSO DİHA muhabirini engelledi

ETSO DİHA muhabirini engelledi

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nun başkanlık seçimini takip etmek isteyen muhabirimiz İdris Yılmaz'ın görüntü almasına izin verilmedi.

VAN  -Van'ın Erciş ilçesinde Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu'nun başkanlık seçimini takip etmek için giden muhabirimiz İdris Yılmaz'ın seçimin yapılacağı salonda görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmedi. Salondaki görevliler tarafından Erciş Ağır Ceza Mahkemesi'nin talimatı olduğu iddiasıyla, Yılmaz'ın görüntü alması engellendi. 

Konu ile ilgili Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan, yaşanan duruma anlam veremediğini dile getirerek, diğer basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf aldığını belirtti. Ardından muhabirimize diğer basın mensuplarından görüntü ve foto alabileceğini söyleyen Arslan'ın, olayın "büyütülmemesi" için telkinlerde bulunması ise dikkat çekti. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.