Esendereli üniversite öğrencilerine 3.000 TL eğitim desteği verilecek

Esendereli üniversite öğrencilerine 3.000 TL eğitim desteği verilecek

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, yeni yıl hediyesi olarak Esendereli üniversite öğrencilerine eğitim desteği verileceğini duyurdu.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Esendereli öğrencilere 3.000’er TL eğitim desteği verileceğini açıkladı.

Büyüksu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Göreve başladığımız günden bu yana beldemize sınırsız hizmetler yaptık. Bu hizmetlerden bir tanesi de eğitime verdiğimiz desteklerdir.
Yeni yıla girerken Esendere beldemizde ikamet edip de üniversitede okuyan tüm öğrencilerimize ayrım yapmaksızın hem yeni yıl hediyesi hem de sosyal belediyeciliğin gereği olarak 3.000’er TL eğitim desteği veriyoruz. 
Amaç; siz sevgili öğrencilerimizi okumaya teşvik etmek, aynı zamanda yeni yıla moral motive ederek girmenizi sağlamak. Unutmayın ki Esendere belediyesi olarak her zaman yanınızda olduk ve bundan sonra da her zaman her anlamda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin yeni yılını kutluyor, eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyoruz."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum