Esendere Gümrük Kapısının çalışanları kahvaltıda buluştu

Esendere Gümrük Kapısının çalışanları kahvaltıda buluştu

Yüksekova'nın Esendere Gümrük Sınır Kapısında çalışan personeller kahvaltıda bir araya geldi.

Ömer Oğuz'un haberi

Simitçi Dünyasında verilen kahvaltıya Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman Eksert, Türk Büro-Sen Teşkilat Başkanı Kadir Polat, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Ulu, Esendere Gümrük Kapısı Müdürü Olgun Toprakçı, Esendere Gümrük Müdürü İşyeri Temsilcisi Sefa Yazıcı ve çalışanlar katıldı.

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman Eksert, Türkiye Kamu-Sen'in her kamu çalışanının yanında olduğunu söyledi.

Eksert şöyle konuştu: "Biz Türkiye Kamu-Sen olarak bugün Yüksekova’da başta Esendere Gümrük çalışanları olmak üzere merkezdeki gümrük çalışanları arkadaşlarımızı bir araya getirmek onlarla hasbı hal olmak için bugün buradayız. Türkiye cumhuriyeti devleti olarak, devlet Türkiye’nin her tarafında vardır. Bugün Yüksekova’da, yarın Şırnak’ta, Edirne’de, Kars’ta ve Ağrı’da hiç fark etmez kamu çalışanları olarak bizler de varız. Bir sivil toplum kuruluşu, bir sendika olarak Türkiye Kamu-Sen her yerde var. Bizim önceliğimiz önce ülkemizdir. Burada toplanan arkadaşlarımız devletimize sunmuş oldukları katkının önemini anlatmakla, sözle bunları ifade edemez. Buradaki arkadaşlarımızın tamamı devletimizin namus bekçilerdir. Kapılardan filen çalışan arkadaşlarımız bizlerin ve devletimizin namusunu bekleyen arkadaşlardır. Bu arkadaşlarımızın hakları, beklentileri ve talepleri bunları karşılamak ve yerine getirmek bu devletinde boynunun borcudur."

w1-006.jpg

w2-005.jpg

w3-004.jpg

w4-002.jpg

t-012.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum