Esendere Belediyesinden öğrencilere sınav desteği

Esendere Belediyesinden öğrencilere sınav desteği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesi 2022’de beldede YKS’ye girecek adayların sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

Esendere Belediyesi bu kez de 2022 YKS sınavlarına girecek belde sakini 12. Sınıf öğrencileri ile mezun olmuş üniversite adaylarının sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileyen Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, “Sevgili öğrenciler; Sınav ücretini nasıl öderiz diye bir endişeniz olmasın; çünkü her zaman her anlamda yanınızda olan Esendere belediyesi var. 2022 Yılı Haziran ayında YKS sınavlarına girecek olan (TYT, AYT, Yabancı Dil Testi) 12.sınıf öğrencileri ile önceki yıllarda mezun olan beldemizde ikamet eden öğrencilerin tamamına (maddi durumlarına bakılmaksızın) belediyemize başvurmaları halinde YKS başvuru ücretlerini biz karşılıyoruz. Ödemeler öğrencilerimizin kendi hesaplarına yatırılacaktır. Gerekli belgeler :1-Dilekçe 2-kimlik fotokopisi 3-Mezun olanlar için İkametgah Belgesi 4-Banka iban Numarası 5-Esendere Lisesinde okuduğuna dair belge" dedi. 

 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.