Esendere Belediyesinden eğitime destek

Esendere Belediyesinden eğitime destek

Yüksekova ilçesinin Esendere Belde Belediyesi Alan Yeterlilik Testi (AYT) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına hazırlan öğrencilere kitap seti desteğinde bulundu.

Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Esendere de sınava girecek öğrencilerin daha kapsamlı çalışabilmeleri için kaynak kitap seti hediye etti.

İlköğretimden üniversiteye kadar bütün öğrencilerin yanında olduklarını belirten Büyüksu, "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha güzel yarınlara kavuşmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Geçen yıl da aynı şekilde öğrencilerimize kaynak kitap desteğinde bulunmuştuk. Bugün de burada bulunan tüm öğrencilerimize kaynak kitaplarını temin ederek eğitimlerine katkı sunduk. Öğrencilerimizin ülkemize, vatanımıza ve bizlere faydalı bireyler olabilmelerine katkı sunmak en büyük hayalimizdir" dedi. 

Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Arslan Telli ise, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun yapmış olduğu kitap ve hafta sonu kurslarımız için ayarlamış olduğu servisler için teşekkür ediyoruz. Eğitim ve Öğretimimizin her zaman yanında olan Başkanımızın desteklerini her zaman bekliyoruz görevinde de başarılar diliyoruz . dedi.

4c7a0b0f-aa7f-47f9-966d-eff797655d1b.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.