Esendere Belediyesi 600 aileye gıda yardımında bulundu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesi, salgın nedeniyle zor durumda kalan 600 aileye gıda yardımında bulundu.

İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Esendere Belde Belediyesi, koronovirüsle mücadele tedbirleri kapsamında bu süreçte zor durumda olan ailelere de yardım etmek için çalışma başlattı. Yardımlar, Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve belediye ekipleri tarafından ailelere ulaştırıldı.

Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle beldeye bağlı 4 mahalle ile 12 köyde ikamet eden ayrıca Yüksekova'da ikamet eden bazı ailelere yardım ulaştırmaya çalıştıklarını belirtildi.

Pandemiden dolayı ailelerin maddi durumuna bakılmaksızın 600 aileye gıda yardımında bulunduğunu belirten Büyüksu, "Belediye olarak gelenek haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonra ki süreçte de bu yardımlarımız devam edecektir. Şuana kadar halkımıza çok şükür mahçup olmadık .İnşallah bundan sonra ki süreç te de inşallah mahçup olmayacağız.

İçinde un yağ ve bakliyat ürünlerinden oluşan gıda yardımını dağıtıyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen  sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum