Esendere Belediyesi, Yüksekova'ya bağlı Kadıköy ilk ve ortaokulunu onardı

Esendere Belediyesi, Yüksekova'ya bağlı Kadıköy ilk ve ortaokulunu onardı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesi, ilçeye bağlı Kadıköy köyünde bulunan ilk ve ortaöğretim okuluna boya ve cam desteğinde bulundu.

Esendere Belediyesi Yüksekova'ya bağlı Kadıköy köyünde bulunan okul binasını boyayarak kırık camlarını onardı. 

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Kaya okulu ziyaret ederek okul idaresinde bilgi aldı.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun sadece kendi bölgesinde sınırlı kalmadığını belirten Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, “Okulumuzun taleplerini geri çevirmeyen başkanımız elinden geldiği gayreti göstererek okulumuzun tadilatını yaparak içi ve dış cephesini boyayarak kırılan camları takıp yeniden eğitime hazırlamıştır. Bu konuda başkanımızın verdiği destekleren dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim ve öğretime çok önem verdiğini belirten Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza sunacağımız katkı çok önemli. Sadece Esendere beldesinde sınırlı kalmayıp beldemiz dışında da bulunan okulların ve öğrencilerin gelen taleplerini geri çevirmeyerek elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2020-11-27-at-16-22-17.jpeg

whatsapp-image-2020-11-27-at-16-22-16.jpeg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum