Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'dan yeni yıl mesajı

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'dan yeni yıl mesajı

Yüksekova’nın Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için huzur, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Mesajında yeni yılın hayırlı olmasını dileyen Büyüksu, "2021 yılını geride bıraktık. Bir yaprak misali ömürden kopan her yıl, yeni bir yılın başlangıcı demektir. Geçen bir yılın nasıl geçtiği önemlidir. Kendimize, ailemize, beldemize, ülkemize ve insanlığa katabildiklerimizle mutluyuz. Geride bıraktığımız yıl, aynı zamanda yaptıklarımızın muhasebesini görme fırsatını doğurur. Bizler de Esendere Belediyesi olarak bereketli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Katılımcı, Sosyal, Kültürel, Çevre Dostu ve Hizmet Belediyeciliğinde, esas olarak gördüğümüz insan merkezli bakış açımız, şükürler olsun meyvesini verdi. 2021 aynı zamanda Belediyemiz için övgü yılı olarak kayıtlara geçti. Halis niyetlerle başladığımız her işi en iyi şekilde tamamladık. Belde halkımızla kenetlenmeye devam edeceğiz. Sınırda Hizmet var Hizmette Sınır yok deyip halkımızın güvenini kazanmaktan onur duyuyoruz. Esendere iyi ve güzel olan her şeye değer. 2022 yılında tüm düşlerimizin gerçekleşmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi temenni ediyorum. Biliyoruz ki; kimlikli bir şehir için birlikte yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Mutlu yıllar" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.