Esendere Belediye Başkanı Büyüksu'dan Ramazan Bayramı mesajı

Esendere Belediye Başkanı Büyüksu'dan Ramazan Bayramı mesajı

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Büyüksu'nun paylaştığı mesaj şöyle:

"Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, maneviyat ikliminden esintilerin kuşattığı bir Ramazan Ayını daha huzur içerisinde idrak ederek, burukta olsa bayrama erişmenin manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. 

Allah'a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştık. Bayramlar ki, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği önemli günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın aziz milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.