Eş Başkan Yaşar çalışmaları kontrol etti

Eş Başkan Yaşar çalışmaları kontrol etti

Yüksekova'nın Nedim Zeydan Caddesinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmasını Eş Başkan Remziye Yaşar yerinde inceledi.

İlçenin Nedim Zeydan Caddesinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları devam ederken Yüksekova Belediye Eş Başkanı Remziye Yaşar ve meclis üyeleri çalışmaları yerinde kontrol etti.

Yolda kazının bitmesinin ardından bugün de zemin hazırlama ve güçlendirme çalışması yapıldı. Birkaç gün içinde de asfalt dökümünün başlatılacağı belirtildi.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Remziye Yaşar, “İlk olarak zemin hazırlıkları başlatılan caddemizde kaldırım çalışmaları bitti. Bugün de zeminde hazırlıkların yapıldığını görüyoruz ve birkaç gün içinde BSK sıcak asfalt dökümü de gerçekleşecek. Çalışma bittikten sonra caddemiz hem modern bir yol olacak hem de göze hitap edecek. Bu sayede bize destek olan duyarlı esnaf ve vatandaşlarımız beklediği yola ve düzene kavuşmuş olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

a1-162.jpg

a2-134.jpg

a3-094.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum