Eş Başkan Sarı, muhtarlarla bir araya geldi

Eş Başkan Sarı, muhtarlarla bir araya geldi

Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, muhtarla ile bir araya geldi.

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı ve Yüksekova Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla Avaşin Parkında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Eş Başkan Sarı, toplantıda ilçenin gelişmesi adına yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında muhtarlara bilgilendirme yaptı.

Toplantıda konuşan Sarı, "Sorunlarınızı görüşmek üzere bir araya gelmek istedik. Aslında uzun uzadıya bir görüşme yapmak istedik ama bugüne nasipmiş. Yüksekova’da bizim yerel bir kültürümüz var. Bir yeri kazandığınızda orada kutlamaların ardı arkası kesilmez sürekli kutlamalar olur. Biz de biraz bununla ilgilendik. Araziye çıktık, toplantılar, belediyeyi tanımaya çalıştık doğal olarak bu toplantıda bugüne kadar gecikti. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları birlikte masaya yatıracağız. Bilgi alışverişinde bulunup daha sağlıklı kararlar alacağız” dedi.

Eş Başkan Sarı, daha sonra programda olan projeler hakkında bilgi verip, yapılan çalışmalar ve var olan sıkıntıları dile getirdi.

a1-160.jpg

a2-132.jpg

a3-092.jpg

a4-072.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum