|
Son Güncelleme: 03.05.2025 20:17
| Kaynak: İHA
Erzincan'da 25 bin dal kaçak dolu makaron ele geçirildi
Erzincan'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda, 25 bin dal kaçak dolu makaron ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; il genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar çerçevesinde Erzincan Otobüs Terminalinde S.K isimli şahsa ait kolide yapılan arama-el koyma işleminde 25 bin dal kaçak dolu makaron ele geçirildi.
S.K. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.