
|
Son Güncelleme: 04.02.2025 12:06
| Kaynak: İHA
Erzincan’da 126 adet sentetik ecza maddesi yakalandı
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 1 kişi yakalandı.
Ekiplerce durdurulan bir otobüste yapılan arama neticesinde, E.I. isimli şahıstan 126 adet Sentetik Ecza Maddesi ele geçirildi. E.I. isimli şahsa T.C.K. 191. maddesi "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak " suçundan işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.