Erdoğan'ın 'uygun fiyatlı' alışverişi 1002 TL tuttu

Erdoğan'ın 'uygun fiyatlı' alışverişi 1002 TL tuttu

Tarım Kredi Kooperatifi mağazasından alışveriş yapan ve fiyatların çok uygun olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan atıştırmalıklar için 1002 lira 47 kuruş ödedi.

Pahalılık nedeniyle zincir marketlerde denetim yapılması talimatını veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'uygun fiyatlı' diyerek 3 Ekim'de İstanbul Kısıklı'daki evinin yakınında bulunan Tarım Kredi Kooperatifi'nin satış mağazasına gitti. 

Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre et, süt, peynir, yağ, bakliyat, meyve, sebze gibi temel gıdaların bulunduğu reyonlardan alışveriş yapmayan Erdoğan iki alışveriş arabasını sadece gevrek, kuru meyve, bisküvi, çikolata, cips ve meyve suyu gibi atıştırmalıklarla doldurdu. Erdoğan bu ürünler için toplam 1002 lira 47 kuruş ödedi. 

Market çıkışında açıklama yapan Erdoğan, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Tabii süratle 500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum