Erdoğan'ın masasındaki son anket: AK Parti yüzde 38.5, CHP yüzde 25.3

Erdoğan'ın masasındaki son anket: AK Parti yüzde 38.5, CHP yüzde 25.3

AK Partili Mustafa Şen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilen son anketin sonuçlarını paylaştı. Araştırmaya göre Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 50'nin altında gözüküyor.

AK Parti AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masasındaki son anketin sonuçlarını açıkladı. 

Mustafa Şen'in ekim ayında yapıldığını söylediği ankete göre vatandaşlara, "Bu pazar bir genel seçin olsa hangi partiye oy veririsiniz?" sorusu yöneltildi. Alınan sonuçlara göre, AK Parti yüzde 38,5 oy aldı. Diğer partilerin oy oranları şöyle: 

CHP: Yüzde 25,3 
İYİ Parti: Yüzde 12,1
MHP: Yüzde 9,9
HDP: Yüzde 9,2
DEVA: Yüzde 1.7
Gelecek: Yüzde 1.1
SAADET: Yüzde 0.7
Memleket: Yüzde 0.6
Yeniden Refah Partisi: Yüzde 0.6
BBP: Yüzde 0.3
Diğer Partiler: Yüzde 0.2

Mustafa Şen'in aktardığı ankette de diğer anket şirketlerinin araştırmalarına paralel olarak AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 50'nin altında kaldı. İki partinin toplam oy oranı yüzde 48.4 olarak hesaplandı. 

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.