Erdoğan'ın Başdanışmanı: Şimdi yanınızdakine sıkıca sarılın

Erdoğan'ın Başdanışmanı: Şimdi yanınızdakine sıkıca sarılın

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, TL'deki değer kaybına ilişkin, 'Ekonomik kurtuluş savaşını veriyoruz' dedi.

 

ABD ile Türkiye arasındaki gerilim sürerken Türk Lirası da döviz karşısında değer kaybetmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral konuya ilişkin yaptığı yorumda Türkiye'nin 'ekonomik kurtuluş savaşı' verdiğini söyledi.

Saral, “Şimdi yanınızda bulunan kişilere iyi bakın. Ve onlara sıkıca sarılın. Allah bu savaşta yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Oktay Saral'ın Twitter hesabında yaptığı açıklamalar şöyle:

1- Ekonomik kurtuluş savaşını veriyoruz. An geliyor döviz makroekonomik göstergelerden farklı şekilde değişiklikler gösteriyor, an geliyor müttefikimiz kabul edilen ülkelerden tehdit niteliğinde açıklamalar duyuyoruz.

2- Her birinde şaşkınlığımız bir kat daha artarken, dili, dini, ırkı, mezhebi farketmeksizin Türk kimliği ile bu topraklarda üreten, gelecek güzel yarınlara inanan 80 milyon olarak mücadelemize devam ediyoruz.

3- Hiç şüphesiz ki; bugün dünden hepimiz için daha farklı. Önümüzdeki sınavın farkında olarak eskisinden daha fazla üretmeliyiz. Daha fazla çalışmalı, daha çok yerli malı tercih etmeliyiz.

4- Hiçbir şey yapamıyorsak çevremizi temiz tutmak dahi bu ülkeye bir hizmet olduğu bilinciyle hareket etmeliyiz.

5- Şimdi yanınızda bulunan kişilere iyi bakın. Ve onlara sıkıca sarılın. Unutmayın gelecek güzel günleri yanınızdakilerle, ülkece 80 milyon ile inşa edeceğiz. Artık sözleri bırakıp eyleme geçme vakti.

6- Tarihin bize defalarca gösterdiği bir durum var; bizim bizden başka dostumuz yok. İşte bu şiar ile hemen şuandan itibaren daha çok üretmeye, çalışmaya başlayalım.

7- Geleceği birlikte inşa edeceğiz. İyi ki varız. İyi ki bir’ iz. Allah bu savaşta yar ve yardımcımız olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.