Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor

Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor

İzmir’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ilişkin "CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor" ifadelerini kullandı.

İzmir'de AK Parti'nin mitinginde konuşan Erdoğan "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'e ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sadece ülkemizin değil dünyanın en nadide köşelerinden bu şehri, kadim tarihine ve potansiyeline uygun bir seviyeye getirmeye talibiz.

İzmir'in yatırım eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, şehrimizin bu kayıp yıllarını hep birlikte telafi etmek istiyoruz."

Erdoğan "Onca yılın ardından, kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını kabul etmeyen kalmamıştır. Amacımızın, refah seviyesini yükseltmek olduğunu herkes gördü" şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.