Erdoğan'dan muhalefete: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz

Erdoğan'dan muhalefete: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz

Bitlis'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetteki tartışmalarla ilgili, "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Muhalefetin durumunun "içler acısı" olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

YETER Kİ SİZ ÜRETİN: Son yıllarda özel sektörün şehrimize olan yatırımları artıyor. Özellikle tekstil alanındaki yatırımlar artıyor. Bitlis tekstil alanında tüm bölgenin üretim merkezi haline geliyor. Yeter ki siz üretin yatırım yapın. Türkiye'yi yatırım, istihdam ihracat yoluyla büyütme hedefimizi hayata geçireceğiz. Bitlis'e son yıllarda toplam 40 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 19 adet spor tesisi kazandırdık. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadığımız gibi illerimiz, bölgelerimiz arasında da ayrım yapmayız. 

MUHALEFETİN KOLTUK KORUMAK DIŞINDA GÜNDEMİ YOK: Son üç ayda şahit olduklarımız, muhalefetin içler acısı halini bir kez daha göstermiştir. Kardeşlerim, ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Sorun varsa Cumhur İttifakı olarak çözecek olan biziz. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.