Erdoğan'dan HDP'ye saldırı açıklaması: En şiddetli şekilde kınıyoruz

Erdoğan'dan HDP'ye saldırı açıklaması: En şiddetli şekilde kınıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da AK Parti toplantısında yaptığı konuşmada partililere, "Birbiriniz hakkında aleyhte konuşmak yok. Bırakın giden gitsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuştu. Partililere, "Birbiriniz hakkında aleyhte konuşmak yok" uyarısı yaptı, "Bırakın giden gitsin" dedi. HDP İzmir İl binasına Onur Gencer tarafından yapılan ve Deniz Poyraz'ın öldürüldüğü saldırı için, "Provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Failin ilişkileri çıkarılacak, en ağır cezayı alacak" diyen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ: Antalya'yı da, Antalyalıları da ve Antalya teşkilatımızı da gerçekten özlemişiz. Bu coğrafyanın evlatları olan bakanlarımızla, milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımız ile Antalya için gece gündüz çalışıyoruz. Salgın dönemindeki kısıtlamalara rağmen Antalya'mız gelişmeye devam ediyor.

RUSYA'DAN YOLCULAR GELMEYE BAŞLAYACAK: Aşılama çalışmalarımız da son hızla devam ediyor. Turizm sektörü bakımından kritik önemdeki ülkeler yavaş yavaş seyahat kısıtlamalarını esnetmeye başlıyor. Salı gününden itibaren Rusya'dan yolcular gelmeye başlayacak. Almanya da aynı şekilde. İngiltere'de biraz sıkıntı var. Boris Johnson ile görüştüm, İnşallah oradan da yakın zamanda seyahat kısıtlaması kalkacak. Turizmde asıl hedefimiz 2019'daki 52 milyonluk turist sayısını en kısa sürede yeniden yakalayıp ardından 70 milyon rakamına doğru yürümektir. Bugün Antalya'da hükümet yatırımları konusunda en ufak bir duraksama söz konusu değildir. Ama yerel yönetimlerde durum hiç de iç açıcı değildir. İşte en ufak bir su parası sıkıntısını duyduk.

BIRAKIN GİDENLER GİTSİN: Ana kademe daha çok çalışacak. Peki daha çok nasıl çalışacak? Öncelikle gerek milletvekillerimiz, gerek tüm ana kademe ilçe teşkilatlarıyla beraber kardeşçe, birbirinin hakkında ileri geri konuşmadan, kıskanmadan çalışacak. Kardeşlerimiz, genel başkanınız olarak, lideriniz olarak sizden bir şey istiyorum; birbirinizi, birbirimizi Allah için seveceğiz. Makam, mevkii için değil. Öyle bir dayanışma içerisinde olacağız. Gerek ana kademe, gerek hanım kardeşlerim, gerekse genç kardeşlerimiz. Hiç birbirimizin arkasından en ufak bir laf etmeyeceğiz. Bu davanın mensubu olanlar birbirinin aleyhinde konuşamaz. Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın.

BİR DOST VEKİLLER UĞRAMIYORLAR DEDİ: Bir dost, bir ille alakalı, 'ilimizin vekilleri uğramıyorlar' dedi. 'Teşkilatı doğru dürüst görmüyoruz' dedi. Burası (Antalya) değil, başka ille alakalı. Burada 6 milletvekilimiz var, bütün hafta salı, çarşamba, perşembe Ankara, bunun dışında Antalya'da olması lazım. Benim milletvekili arkadaşlarım, dağ, taş demeden her yeri dolaşmaları lazım. Milletvekili arkadaşlarımız teşkilata tabi olacaklar, yapılan programa uyacaklar.

SALDIRILARDA HEDEF DOĞRUDAN TÜRKİYE'YDİ: Türkiye, önüne çıkan her tuzağı bozarak yoluna devam ettikçe, maruz kaldığımız saldırıların mahiyeti değişiyor. Son 8 yıldır kesintisiz yaşadığımız saldırılarda hedef doğrudan Türkiye'ydi, Türk milletinin istiklali, istikbali, kazanımları ve kazanacaklarıydı

100'E YAKIN AMİRALE HESAP SORULUYOR, SORULACAK: Gece yarısı bildirilerinden terör saldırılarına, suç örgütleri mensuplarından provokatif eylemlere her aracı kullandılar. 100'e yakın emekli amiralin hesapları soruluyor. Siz yanlış yollara saptıkça bu ülkenin yargısı size hesap soracaktır.

İZMİR'DEKİ FAİL EN AĞIR CEZAYI ALACAK: Ayrıca İzmir'deki provokatif saldırıyı da en şiddetli şekilde kınıyoruz. Benzerlerini de kınayacağız. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.