Erdoğan: Zulmün karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız

Erdoğan: Zulmün karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde konuşuyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

- Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze başta olmak üzere katledilen, sömürülen, zulmedilen insanlar için Akif'in diliyle haykırmaya, haktan ve haklıdan yana olmaya devam edeceğiz.

- Şundan herkes emin olsun, istiklalimize yönelik saldırılar devam ettikçe, biz de istikbalimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz. 

- İç kaleyi sarsmayı, bizi içerden zayıflatmayı amaçlayan sosyal terör eylemleri karşısında hep birlikte daha net bir duruş sergilemeliyiz.

- Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz.

-Demokrasimizin imkanlarını kullanarak devlete, millete ve milli iradeye pusu kurulmasına asla müsaade etmeyiz.

- Milletin temsilcisi olmak yerine bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi davrananları muhatap almıyoruz. Bunlar kendi özgür iradeleri olmayan siyasi kuklalardır.

- Milletvekilliği dokunulmazlığı zırhına bürünerek teröre destek verenlerle mücadelemizi siyaset ve hukuk zemininde sürdürmekte kararlıyız. 

-CHP'nin terör örgütüne müzahir yapıyla kurduğu seçim ittifakı, menfaat birlikteliğinin ötesine geçerek ideolojik kaynaşmaya dönüştü.

- Meclis'teki ortak bildiriye dört partinin imza koymasını çok önemsiyorum. Siyasi rekabetin yeri gelince birleşmeye engel teşkil etmediğini gördük. Milletin temsilcisi olmak yerine bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi davrananları muhatap almıyoruz. Bunlar kendi özgür iradeleri olmayan siyasi kuklalardır.

- Dün Akif'i yaşayıp gördüklerini haykırdığı gibi biz de bugün Gazze başta olmak üzere zulmedilen insanlar için haktan yana olmaya devam edeceğiz. Hak namına haksızlığa ölsek dahi tapmayacağız. Her gün bir yenisine şahitlik ettiğimiz zulmün karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.