Erdoğan, Mesut Özil'in nikah şahidi oldu

Erdoğan, Mesut Özil'in nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ünlü futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin düğününde nikah şahitliği yaptılar.

İngiliz futbol takımı Arsenal’de oynayan Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe evlendi. Düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin Beşiktaş’ta bulunan özel bir oteldeki düğününe nikah şahidi olarak katıldı. Erdoğan, düğünde yaklaşık 1 saat kaldıktan otelden ayrılarak Kısıklı’daki konutuna geçti.

Geçen yıl Rusya’da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonası öncesinde, diğer futbolcular İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun ile birlikte, İngiltere’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Mesut Özil, bu buluşmadan dolayı Almanya kamuoyunda ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Özil, Dünya Şampiyonası’nın ardından Almanya Milli Takımı’ndan ayrıldığını açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.