Erdoğan: Durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar

Erdoğan: Durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' açıklamasını hedef aldı: Karanlık pazarlıklarını gizlemek için durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar. Bu ülkede kimse kimseye mezhebini sormaz.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Maraş'ta "depremzedelerle bayramlaşma" etkinliğine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Alevi" açıklamasını hedef alan Erdoğan "Karanlık pazarlıklarını gizlemek için durduk yere etnik köken, mezhep tartışması açıyorlar. Bu ülkede kimse kimseye kökenini, mezhebini sormaz" dedi ve ekledi: "Seccade, secde nedir bilmeyenlerin, ağzından çıkandan bihaber olanların seçim öncesi başlattıkları bu istismar siyaseti ülkemizde zemin tutmaz."

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

KIBLESİ KABE OLMAYANIN: Sen seccadeyle ayakkabınla basabilirsin. Kıblesi Kabe olmayanın seccadesi de bu şekilde olur. İnşallah, bize de bir seccade hediye ettiler, dedik ki; inşallah bu seccadeyi biz 15 Mayıs'ta şükür secdesinde kullanacağız. 

DEPREM TURİSTLERİ: Sakın bizi deprem turistleriyle karıştırmayın. Cumhur İttifakı, zillet ittifakına benzemez. Cumhur İttifakı, ne derse onu yapar.

FAŞİZMİN EN İLKEL ŞEKLİ: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin arkasına sığınarak bu ülkeye faşizmin en ilkel şeklini dayatanların devri kapanalı çok oldu.

ESKİ TÜRKİYE'NİN HASTALIKLARI: Birileri eski Türkiye'nin hastalıkları gibi bu konuları kaşımanın, kanatmanın peşinde. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar buna da izin vermeyeceğiz.

HELAL KAYNAK: Karadeniz gazıyla ülkemize, değeri 500 milyar dolar ile 1 trilyon dolar arasında hesap edilen yerli, milli, anamızın ak sütü gibi helal kaynağı kazandırdık.

'LGBT': Varsın onlar LGBT'ci olmaya devam etsinler. CHP'si de olsun, İP'i de olsun, öbür tarafta HDP'si de olsun, kim olursa olsun. Biz kendimize bakacağız. Çünkü milletleri millet yapan güç, ailelerdir ve bu güçlü ailelerin içinde LGBT olmaz. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum