Erdoğan: Bay Kemal birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor

Erdoğan: Bay Kemal birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Erdoğan, "Karaman bir medeniyetler beşiği olmanın yanı sıra dayanışmanın, milli iradenin de şehridir. Partimizi kurduğumuz günden beri Karaman'ı hep yanımızda gördük. Rabbim hepinizden razı olsun. Desteğinizden, hayır dualarınızdan bizi hiç yalnız bırakmadınız. En zor zamanlarımızda, vesayete karşı mücadele ettiğimiz kritik günlerde dağ gibi arkamızda durdunuz" dedi.

"İmam hatip seninle gurur duyuyor" sloganı üzerine Erdoğan, "Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Hani şu CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Eğer sıkıysa bu havlayanları sustur. Bu ülkede bizim dinimize, bu ülkede bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 

SOKAK TERÖRİSTLERİNDEN NE FARKINIZ VAR?: Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız ya. Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkasından izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet, 2023'te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır.

ÇIK AÇIK OYNA, DÜRÜST OL: Şair diyor ya 'Dinime küfreden Müslüman olsa bari'. Bunların durumu bu, çık açık oyna, dürüst ol ama yapmıyorlar. Sokak terörüyle ülkemizi karıştırmaya çalıştırdıklarında yanımızda siz vardınız. 17-25 Aralık'tan 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar her kritik kavşakta siz iradenize sahip çıktınız.

SİZDEN ALDIĞIMIZ CESARETLE TEHDİTLERE MEYDAN OKUDUK: Tıpkı bize bu toprakları vatan kılan şanlı ecdadımız gibi torunları olarak sizler de eğilmediniz, bükülmediniz, istiklalinize leke sürdürmediniz. Ben bugün Karaman'ı başka gördüm. Siz var ya siz, böyle dik durdukça siz sağlam durdukça biz de sizden aldığımız cesaretle tehditlere meydan okuruz. Yeri geldi cumhuriyet mitingleri kılıfı altında açıkça darbe çağrısı yapan çapulculara meydan okudunuz, yeri geldi ülkemizi güney sınırından terör koridoruyla kuşatmaya çalışan emperyalistlere meydan okudunuz, yeri geldi bölücü örgütün şehir eşkıyalarına şahsiyetini 1 dolara satan FETÖ'cü alçaklara meydan okuduk.

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ÜLKEMİZİ SURİYELİLEŞTİRMEK İSTEDİLER: Yer geldi çalışmadan, üretmeden servetine servet katmaya alışmış para babalarına meydan okuduk. Ama bir an olsun bize sandıkta verdiğiniz emanete ihanet etmedik, sizin başınızı yere eğdirmedik. Gençler, hatırlıyor musunuz gazete manşetlerinden bize ömür biçtiler. Gece yarısı bildirileriyle bizi sindirmeye çalıştılar. Uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriyeleştirmek istediler. Allah'ın yardımı, sizlerin desteği sayesinde hepsinin üstesinden geldik.

BİZE DURMAK HARAMDIR: Ülkenin felaketinden rant devşirmeye çalışan gözü dönmüşlere rağmen Türkiye'yi, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarla buluşturduk. Son aydınlık yarınları inşa etmek için 19 yıldır durmadan, dinlenmeden koşturuyoruz. Bize durmak haramdır, duraksamak haramdır. Daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız, Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz ve sokacağız.

BU KIYAĞI DA UNUTMAYIN: Açılışını gerçekleştirdiğimiz eserlerden en önemlisi Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'dır. Toplam yatırım bedeli 1,4 milyar liraya ulaşan bu projeyle Karaman artık ulaşımda farklı bir aşamaya geçmiştir. Adil (Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu), Karaman'dan Konya kaç para? 35 lira bu kadar ucuz mu? Karaman-Konya 35 lira, bakanım söylüyor. Bu kıyağı da unutmayın.

ŞÖYLE 1 HAFTA ÜCRETSİZ YAPALIM: Peki Adil, şimdi hiç ücretsiz yapmayacak mıyız? Şöyle 1 hafta ücretsiz yapalım. 1 hafta inşallah Konya-Karaman ücretsiz olacak. Hayırlı olsun. 1 hafta Adil Bey güzel oldu. Sadakayı cariye. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın, yüklenici firmaların, işçisinden mühendisine projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

BU GARABET CHP'YE HAS BİR DURUM: Şimdi lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve şöyle bir tefekkür edin, dünyanın neresinde kendi ülkesinin aleyhine yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazan bir muhalefet bulunur? Dünyanın neresinde muhalefet partileri ülkede ekonomik kriz çıksın da oradan nemalanalım diye düşünür? Çocukların dinini, diyanetini erken yaşlarda iken öğrenmesi bir siyasi partiyi niçin rahatsız eder? Bu garabet sadece Türkiye'deki muhalefete özellikle de millitemizin iktidar yüzü göstermediği CHP'ye has bir durumdur.

KANDİL'İN GÜDÜMÜNDE SİYASET YAPANLARIN KOLTUK DEĞNEĞİ HALİNE GELDİLER: CHP demokrasi dışı güçlerden iktidar dilenen, aciz, rotası ve istikameti bozuk bir siyasi teşekkül haline dönüşmüştür. Mevcut genel başkanın yönetimi altında kendi politikalarını belirleyecek kadar bile iradeleri kalmamıştır. Sizler de eminim içiniz acıyarak çok yakından takip ediyorsunuz. Hemen her gün bir utanç tablosuna imza atıyorlar. Türk siyasetin seviyesini biraz daha aşağı, çukura çekiyorlar. “Atatürk'ün partisiyiz” iddiasıyla çıktıkları yola döndüler dolaştılar Kandil'in güdümünde siyaset yapanların koltuk değneği haline geldiler.

BAY KEMAL KANDİL'İ NASIL BOMBALAYACAK DÜŞÜNEMİYORUM: Bölücü örgütün uzantıları bunlarla kedinin fareyle oynadığını gibi oynuyor. Bay Kemal, Kandil'i nasıl bombalayacağını ben düşünemiyorum. Çünkü senin ona ne gücün ne imkanın yetmez. Biz zaten Kandil'i durmadan bombalıyoruz. Mağaralara varıncaya kadar bombaladık. Neredeyse terörist kalmadı. Şimdi hedef o baş teröristleri de inlerinde vurmak.

ESKİ EŞBAŞKAN MİTİNG YAPIN DEDİ, MİTİNG KARARI ALDILAR: Edirne ve Kandil'den talimat alıyorlar. Eşbaşkanları emrediyor. Bunlar da söyleneni hiç itiraz etmeden tıpış tıpış hayata geçiriyorlar. Meclis'te neye evet neye hayır diyeceklerini, hangi şehirde ne zaman miting yapacaklarına bile bölücü örgütün siyasi uzantıları karar veriyor. Geçenlerde eski eşbaşkan bunlara miting yapın dedi. Aynı gün CHP Genel Başkanı karar aldı. Tezkrereye hayır diyeceksiniz dendi, CHP milletvekilleri uslu çocuklar gibi bu talimatı yerine getirdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.