'Erdoğan 3 büyük ilin adaylarını açıklamayacak'

'Erdoğan 3 büyük ilin adaylarını açıklamayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın partisinin belediye başkan adaylarını açıklayacağı listede; İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının bulunmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yarınki resmi programında partisinin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Ancak 3 büyük ilin adaylarının "şimdilik" kamuoyuna duyurulmayacağı öne sürüldü.

DHA'nın haberine göre; Erdoğan'ın yarın Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak programda İstanbul, Ankara ve İzmir'in adaylarını açıklamayacağı bilgisine ulaşıldı. Erdoğan'ın 3 büyük ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Basına sızdırılan bir listeye göre AK Parti,  Ankara’da Mehmet Özhaseki'yi, İzmir’de Nihat Zeybekçi'yi, İstanbul’da da Binali Yıldırım'ı aday göstecek. 

YILDIRIM İLE İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, dün akşam Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile baş başa görüştü. Bu görüşmenin Cuma günü yapılması planlanıyordu. Ayrıca, Erdoğan ile Yıldırım bugün telefonda bir görüşme daha gerçekleştirdi. Binali Yıldırım telefon görüşmesinin ardından İstanbul'dan Ankara'ya gitti. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.