Erdoğan: 2023’te iktidarı almak gibi bir imkanları olmayacak

Erdoğan: 2023’te iktidarı almak gibi bir imkanları olmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki törende Kanal İstanbul için büyükelçilere mektup gönderen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. "2023’te iktidarı almak gibi bir imkanları olmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü son tabliye montaj töreninde konuştu.

Erdoğan burada köprüyle ilgili bilgi verdikten sonra Kanal İstanbul projesine yatırım yapmamaları için daha önce iş insanlarına seslenen ve büyükelçilere de bir mektup kaleme alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Erdoğan Kanal İstanbul söylemlerini yenileyerek yapacaklarını iddia etti.

Erdoğan şunları söyledi:

 

Kanal İstanbul ile devrim niteliğinde bir adımı daha hayata geçireceğiz. Ana muhalefetin, muhalefetin özellikle dünyaya seslenerek büyükelçileri toplayarak 'Sakın kanal İstanbul'a girmeyin, girenler paralarını alamazlar... Devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye imkanları olmayacak. Milletim onlara böyle bir fırsatı vermez. Bu ülkede dikili bir ağacı olmayan bu muhalefetin bir defa 2023’te iktidarı almak gibi bir imkanları da olmayacaktır.

Dolayısıyla dünyayı bu şekilde tehdit etmek, devletlerin sürekliliğini bir kenara koyarak, ‘Sakın ha buna girmeyin, girerseniz paranızı filan alamazsınız’ yaklaşımına girmeleri bunların bir defa devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarını ve bu ülkeye de ne kadar büyük bir ihanet içinde olduklarının en güzel ifadesidir. Eğer bir şeyi görmek istiyorsak bunların başkanlığını elinde bulundurdukları belediyelerde ne yapıyorlar bunlara bakın. Su konusunda verdikleri sözleri, ucuz su, elektrikte verdikleri sözler. Hani birini tuttular? Hiçbir şey yok. Şimdi aynı şekilde inşası süren hızlı tren yolu hatlarımızı tamamlayarak ülkemize sınıf atlatıyoruz.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.