Erdoğan: 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız

Erdoğan: 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız

İstanbul'da düzenlenen "Birlik-İrade-Zafer (BİZ)" programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri yuvarlak masanın etrafında dönedursun, biz kendi işimize bakacağız" dedi.

 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programı başladı. NEF Stadyumu'nda düzenlenen olan programa gelenler güvenlik noktalarından geçirilerek içeri alındı.

Stadın belirli yerlerine "Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek", "İrade Sende, Sandık Güvende", "İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor", "Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor", "Güçlü Lider, Büyük Türkiye", "Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında" yazılı pankartların asıldı.

Programın sloganı "Birlik-İrade-Zafer (BİZ)" olarak belirlenirken, sandık yönetim kurulları ve sandık kurulu üyeleri de etkinliğe katıldı.

Programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıraç'ın 'Endamın Yeter' şarkısı ile kürsüye çıktı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erdoğan, "İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız" dedi.

"Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. İstanbul'da seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayına kadar tamamlayacağız" diyen Erdoğan, "Birileri yuvarlak masanın etrafında dönedursun, biz sahayı emekle azimle ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:

TARİHİMİZİN EN BÜYÜK ZAFERİNİ ELDE ETMEMİZİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ: AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu milletin ta kendisidir. Bizler milletin emanetçisiyiz. Bu kadro 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.

İNSANLARIMIZI KARAMSARLIK ÇUKURUNDA BOĞMAK İÇİN KULLANANLARA EYVALLAH ETMEYECEĞİZ: 2023 yılı ile ilgili sinsi plan ve düşünceleri çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız.

KENDİ ARALARINDA TEPİŞMEKTEN BAŞKA SİYASET ORTAYA KOYAMAYANLAR...: Hiçbir yalan ve iftira gerçeği değiştiremez. Son 20 yılda elde edilen kazanımları inkar edenin gözüne dizine durur. Biz milletin gücünün üstünde bir güç görmedik. 15 Temmuz bunun en büyük kanıtıdır. Öte yandan kendi aralarında tepişmekten başka siyaset ortaya koyamayanların takdirini milletimiz yapmaktadır.

TÜRKİYE HER TÜRLÜ TASARRUF HAKKINA SAHİPTİR: Pençe Kilit operasyonlarında 480 teröristi etkisiz hale getirdik. Türkiye kendi güvenliği için sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahiptir. Bu hakkımızı kullanmamızın önüne kimse geçemez.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.