Erden Timur: Herkesin her şeyi görmesi lazım

Erden Timur: Herkesin her şeyi görmesi lazım

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tatil edilen Süper Kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Timur, yaşananların beklenmedik olduğunu ve kişisel olarak hakaretlere maruz kaldığını belirtirken, futboldaki gerginliğin sona ermesi ve şeffaflığın öneminin altını çizdi.

Timur, "Çok fazla söyleyecek şey var. Şahsıma 20'ye kadar hakaret edildi. Hiçbir defa karşılık vermedim. Karşılık versem kendi taraftarımdan çok daha olumlu şeyler alırım. Toplumun gerilmemesi için herkesin her şeyi görmesi lazım" dedi.

Maçın gelişimiyle ilgili olarak Timur, "Böyle bir maç olsun istemezdi herhalde. Maçın oynanması herkes için, Urfa'daki taraftarlar için iyi olurdu. Temel konu şu gerginliğin bitmesi. Gerginlik devam ederse daha farklı şeyler olmasından herkes endişe ediyor" şeklinde konuştu.

Şeffaflığın önemine de değinen Timur, "Ne haksızlık yapıldığına teker teker bakılması gerekiyor. Bunlar ortaya çıksın, biz diyoruz ki herkes bunların sonucunu baştan kabul etsin. Herkes gerçeği görsün ki, kafalardaki soru işaretleri bir an evvel kalksın. Şeffaflık böyle şeylere fayda eder" ifadelerini kullandı.

Timur ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tutumunu eleştirerek, "Birçok defa TFF'yi istifaya davet ettik. Kulüpler Birliği imza toplamaya başlıyordu. Federasyon da buna karşı böyle bir açıklama yaptı. Kulüplerin gösterdiği tavırda amaç hasıl oldu. Hep doğru bir federasyon ve doğru kurullar olsun" dedi.

Sosyal medya paylaşımlarının incelenmesi gerektiğine dikkat çeken Timur, "Herkes incelenirse zaten kim yanlış yapıyorsa ortaya çıkacaktır. Devletin bu konuda inceleme başlatması lazım. Ben temiz eller başlasın dedikten sonra biliyorsunuz ki bir sürü şey oldu" şeklinde konuştu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.