Emniyet: Haberde yer aldığı gibi İmamoğlu'na suikast girişimi yok

Emniyet: Haberde yer aldığı gibi İmamoğlu'na suikast girişimi yok

Emniyet Genel Müdürlüğü açıklamasında, İmamoğlu’na yönelik suikast girişiminin son anda önlendiği yönündeki iddialara ilişkin “Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir” denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik suikast hazırlığı yapıldığı, suikast girişiminin son anda engellendiği iddia edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast hazırlığında olunduğu yönündeki iddialar üzerine yazılı açıklama yapıldı.

“Dönem dönem kamu görevlilerine, devlet büyüklerine, korumaya tabi şahıslara, görevleri nedeniyle veya kamunun gündeminde olan sansasyon yaratabilecek kişi, kurum ve yerlere yönelik bu tür duyumlar ve ihbarlar gelmektedir” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu duyumlar veya ihbarlar ilgili kişiler ile paylaşılır ve bunların her biri bilgilendirilir. Bu konuda birimlerimiz tarafından gerekli tedbirler alınır.

“Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.