Eminoğlu: Kayak Milli Takımının yüzde 30'u Hakkarili

Eminoğlu: Kayak Milli Takımının yüzde 30'u Hakkarili

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, yaptığı açıklamada, "Kayak Milli Takımı'mızın yüzde 30'unu Hakkarili sporcular oluşturuyor. Bu, önemli bir veri" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu dün geldiği Hakkari'deki spor tesisleri yatırımları ve Merga Bütan Kayak Merkezi'ndeki gelişmeler hakkında yaptığı açıklamada, son yıllarda yapılan yatırımların kentin gelişimine önemli katkılar sağladığını ve birçok başarılı sporcu yetiştiğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Hakkari'nin genç nüfus açısından zengin bir şehir olduğunu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak burada da önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Eminoğlu, Merga Bütan Kayak Merkezi'nin gelişmesi ve gençlerin bu alana olan ilgisinin artması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, "İl Müdürümüzün verdiği bilgiye göre Kayak Milli Takımı'mızın yüzde 30'unu Hakkarili sporcular oluşturuyor. Gençlerimiz önemli başarılara imza atıyor. Türkiye'nin spor altyapısındaki yatırımlar sayesinde olimpiyatlarda da başarılar elde ediyoruz." şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum