Elon Musk: Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Elon Musk: Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Tartışmalı bir sürecin ardından sosyal medya devi Twitter'ı satın alan Elon Musk, "Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım" paylaşımını yaptı.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra yapacaklarına değindi.

Musk, yaptığı paylaşımda, ''Şimdi de Coca Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım'' ifadelerine yer verdi.

"Twitter'ı maksimum eğlenceli hale getirelim'' diye ekleyen Musk, sosyal medya platformunda tıpkı Signal'deki gibi uçtan uca şifreleme olması gerektiğini belirtti.

Musk ayrıca, ''Twitter'ın halkın güvenini hak etmek için siyasi olarak tarafsız olması gerekiyor. Bu solu da sağı da eşit oranda üzmek anlamına geliyor'' dedi.

Coca Cola, uzun zamandır ABD'nin dünya çapında en çok tanınan kültürel ihraç ürünlerinden biri olmasına rağmen orijinal formülü, başta kokain olmak üzere bazı uyuşturucu maddeler içeriyordu.

Scientific American'a göre içecek, hala koka yapraklarından bir öz içeriyor. Coca Cola şirketinin uyuşturucu maddeleri ürünlerinden ne zaman çıkardığı tam olarak belli değil, ancak muhtemelen firma, 1880'lerin sonlarında, kendisi de morfin bağımlısı olan mucidi John Pemberton'dan satın alındıktan bir süre sonra terk edildiği tahmin ediliyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.