Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Canpolat'a tepki: Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Canpolat'a tepki: Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, isim vermeden il başkan adayı Cemal Canpolat'a yanıt verdi: "Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Kongresi'nde kendisini eleştiren ve suçlamalarda bulunan başkan adayı Cemal Canpolat'a tepki gösterdi.

Kongrede konuşan Cemal Canpolat, "Belediye başkanı olduktan sonra CHP örgütünü dışarıda bırakmayı kabul edemiyorum. CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum. CHP'den istifa edip İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi pazar gününden itibaren bitecektir. Sağ siyasetle belediyecilik olmaz. AKP'nin devşirme kadrolarıyla belediyecilik yapamazsınız. İYİ Parti kadrolarıyla solcu belediyecilik yapamazsınız" demişti.

Medyascope'tan Sahra Atilla'nın haberine göre, Canpolat'ın konuşmasının ardından Ekrem İmamoğlu salondan ayrıldı.

Oy kullanmak için tekrar Haliç Kongre Merkezi'ne gelen İmamoğlu, partililerle konuşurken, "Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiz yürüyeceğiz" dedi. 

 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.