Ehliyet sınavında maske içinde düzenekle kopya çekmiş

Ehliyet sınavında maske içinde düzenekle kopya çekmiş

İstanbul'daki ehliyet sınavında maske içinde batarya ve mikrofonla kopya çekerken gözaltına alınan kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Maltepe'de 65 yaşındaki K.Ö. ehliyet sınavında maskesinin içine kurduğu düzenekle kopya çektiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Aydınevler Mahallesi'ndeki bir ortaokulda yapılan sınavda görevliler K.Ö'nün hareketlerinden şüphelendi. Sürücü adayının maske içinde kurduğu düzenek ortaya çıkınca okulda görevli polis memurlarına haber verildi. Gözaltına alınan şüpheli, hakkında "6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Hizmetleri Hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

K.Ö'ye yapılan üst aramasında, maske içerisinde gizlenmiş halde bir adet mikrofon, iki batarya, kablo, verici mekanizması ile sol kulakta dinleme cihazı ve ayakkabısının içinde de telefon hattı bulundu. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.