Yüksekova Hedef Özel Öğretim Kursu: Eğitim ve öğretime sağladığımız katkının haklı gururunu yaşıyoruz

Yüksekova Hedef Özel Öğretim Kursu: Eğitim ve öğretime sağladığımız katkının haklı gururunu yaşıyoruz

Geçen sene kurulan Yüksekova Hedef Özel Öğretim Kursu yetkilileri öğrencilerinin sınavlarda gösterdikleri performansla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sayısal il birinciliği ve ikinciliğinin yanı sıra sözel il ikinciliği ve üçüncülüğü yine 12. Sınıf düzeyinde TYT il birinciliği ve yine 12.sınıflar sözel il birinciliği ile ilk senesinde toplamda sekiz il derecesi ile başarılı bir yıla imza attıklarını dile getiren kurs müdürü Müslüm Canan, ilçe genelinde farklı özel öğretim kurumlarında toplamda 12 tıp öğrencisi adayı çıkarıldığını ifade etti.

Canan, "Kurum olarak 5 tane tıp öğrencisi, 6 diş hekimliği, 4 eczacılık 12 özel eğitim öğretmenliği, 2 hukuk ve diğer birçok bölüme yollayacağımız öğrenci ile ilçemiz eğitim ve öğretimine bu noktada sağladığımız katkının haklı gururunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra, bu başarıda öğrencilerimizin, ailelerinin, öğrencilerin daha önce mezun olduğu okullardaki öğretmenlerinin ve idarecilerinin emeği ve ilgisi belirleyici olmuştur. Şüphesiz ki eğitim ve öğretim bir süreç işidir. Özel Yüksekova Hedef ailesi olarak öğretmelerimizin, rehberlik servisimizin her zaman öğrencilerimizin yanında olması başarılarını taçlandırmıştır" dedi. 

Pandeminin eğitim-öğretimde yarattığı olumsuz etkilerinin giderilmesi adına bütün yaz süreci boyunca 82 öğrenci ile yaz kurslarına devam ettiklerini dile getiren Müslüm Canan, kurs merkezinin yazın öğrencilerin ücretsizce etüt yapabileceği şekilde hizmete açık olduğunu belirtti. Canan, 5-13 Ağustos tarihleri arasında Tercih Döneminde uzman rehber öğretmenleri ile ücretsiz tercih danışmanlığı için öğrencileri kurama beklediklerini söyledi. Seneye sınava hazırlanan öğrencilerin şimdiden hazırlanması gerektiğini ifade eden Müslüm Canan, kurumun gençlerin hizmetinde olduğunu ve kendilerini beklediklerini sözlerine ekledi.

Yüksekova Hedef Özel Öğretim Kursu öğrencilerinden Orhan Gezginci,  5489 sıralama ile Hakkari Sayısal İl Birincisi olduğunu belirterek, "Hayalimdeki tıp fakültesine yerleşeceğim için çok heyecanlıyım. Sınavlara hazırlanacak arkadaşlara tavsiyem; motivasyonlarını sürekli yüksek tutmaları, TYT-AYT’yi birlikte götürmeleri,  sağlam kaynaklardan verimli çalışmalarıdır. Bu noktada öğretmen kadrosu, sınav kaynakları, rehberlik hizmetleri ve çalışma ortamı ile bana destek sunan  Hedef Dershanesine, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim" dedi. 

Alim Öztürk: "Zorlu bir sürecin ardından 2021 YKS’ye girdim ve sayısal alanında 7726 sıralama ile Hakkari İl İkincisi, 5636 sıralama ile de Hakkari TYT İl Birincisi oldum. Bu süreçte bana destek olan aileme, arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve bana tüm eğitim imkanlarını sunan Yüksekova Hedef Özel Öğretim Kursuna teşekkür ediyorum."

Ahmet Emre Çobanoğlu: "İlk yılımda tıp fakültesine yerleşeceğim için çok mutluyum. Pandemiye rağmen çalışmalarımı aksatmadan 14.282 sıralama ile il derecesi elde ettim. Çalışmak disiplin, emek ve fedakarlık ister. Beni her şartta destekleyen aileme, okuluma ve Hedef Dershanesine teşekkür ederim."

M. Eset Onğan: "Mezuna kalmadan üniversite sınavını kazandığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. 1682 sıralama ile 12.sınıflar Hakkari Sözel İl Birincisi oldum. Bu başarıyı yakalamamda emeği olan başta öğretmen abime ve aileme, dershane arkadaşlarıma ve Hedef Özel Öğretim Kursu’nun her bireyine sonsuz teşekkür ederim. Çiğdem Kamuçuk: Pandemiye ve tüm zorlu şartlara rağmen tıp fakültesine yerleşeceğim için çok mutluyum. Ben ve derece yapan diğer arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yaparak inşallah ileride Yüksekova’mıza hizmet etmek için çalışacağız."

Musa Öztürk: "Zekadan ve şanstan çok daha üstün olduğuna inandığım “çalışmak” faktörü bu sene boyunca en çok üstünde durduğum şey oldu. Belirli hedefler koyarak onlara ulaşmaya çalıştım. Sonunda en büyük hedefime ulaştım. Bunun haklı gururunu yaşıyorum. Devamlı kazanma inancını bize aşılayan –en büyük kanıtı 100 binden 15 bine çekmem- Hedef Dershanesi öğretmen ve idaresine teşekkür ederim. En büyük destekçim aileme minnetlerimle."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum